vraag & antwoord

Wat is er nodig aan inventaris in een nieuw te bouwen onderwijsinstelling?

Faciliteren

Je kunt vakinformatie vinden bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten VNG. De VNG geeft boeken/info uit voor o.a. onderwijsinstellingen. Je kunt er het ‘Handboek Onderwijshuisvesting’ bestellen. Daarin staat informatie over o.a. wetgeving, voorzieningen, inrichting. www.vnguitgeverij.nl/catalogus/Onderwijs/LB9032223607.jsp?ComponentID=24118&SourcePageID=25348#1Kijk ook eens op www.factomedia.nl voor checklisten m.b.t. kantoorinrichting.

Je kunt vakinformatie vinden bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten VNG. De VNG geeft boeken/info uit voor o.a. onderwijsinstellingen. Je kunt er het ‘Handboek Onderwijshuisvesting’ bestellen. Daarin staat informatie over o.a. wetgeving, voorzieningen, inrichting.

www.vnguitgeverij.nl/catalogus/Onderwijs/LB9032223607.jsp?ComponentID=24118&SourcePageID=25348#1
Kijk ook eens op www.factomedia.nl voor checklisten m.b.t. kantoorinrichting.

Reageer op dit artikel