vraag & antwoord

Wie moet je allemaal inlichten als je bedrijf gaat verhuizen?

Faciliteren

In principe iedereen met wie de organisatie in contact staat. Intern (personeel), extern (klanten, leveranciers, zakenpartners e.d.), instanties (Belastingdienst, Kamer van Koophandel, (telefoon)gidsen waarin je vermeld staat, relaties uit het persbestand, enzovoort. Wanneer de adressendatabase op orde is, kun je die als hulpmiddel gebruiken. Informeer ook eens bij de zakelijke afdeling van Postnl (postnl.nl). Zij kunnen […]

In principe iedereen met wie de organisatie in contact staat. Intern (personeel), extern (klanten, leveranciers, zakenpartners e.d.), instanties (Belastingdienst, Kamer van Koophandel, (telefoon)gidsen waarin je vermeld staat, relaties uit het persbestand, enzovoort. Wanneer de adressendatabase op orde is, kun je die als hulpmiddel gebruiken. Informeer ook eens bij de zakelijke afdeling van Postnl (postnl.nl). Zij kunnen adviezen geven over het versturen van verhuisberichten. Postnl levert ook brochures en bepaalde diensten voor bedrijven die verhuizen.

Reageer op dit artikel