vraag & antwoord

Hebben jullie adressen voor kerstpakketten op maat?

Faciliteren

Een leuk alternatief voor het standaardkerstpakket is het kerstpakket op maat. Hiervoor kun je terecht op verschillende speciale sites. Tintelingen.nl is een site waar werknemers zelf hun kerstpakket online kunnen samenstellen. De site werkt met kerstpakketten met een waarde van 15 tot 70 euro. Op pluimen.nl kunnen werknemers een ‘pluim’ kiezen. Het gaat daarbij om […]

Een leuk alternatief voor het standaardkerstpakket is het kerstpakket op maat. Hiervoor kun je terecht op verschillende speciale sites.

Tintelingen.nl is een site waar werknemers zelf hun kerstpakket online kunnen samenstellen. De site werkt met kerstpakketten met een waarde van 15 tot 70 euro.

Op pluimen.nl kunnen werknemers een ‘pluim’ kiezen. Het gaat daarbij om ‘belevenissen’ en niet om de traditionele levensmiddelen. Aangeboden worden onder andere een voetbalclinic, een formule 1-ticket en een workshopweekend Argentijnse tango.

Een andere site met kerstpakketten naar keuze is kerstpakketten.eigenkeuzekado.nl  Na inloggen hebben werknemers de keuze uit verschillende soorten cadeaus.

Er zijn nog te weinig sites met deze nieuwe online-kerstpakketoptie om van een echte trend te spreken. Maar het lijkt erop dat de vraag naar dit soort kerstpakketten-op-(internet)maat alleen maar zal toenemen.

Reageer op dit artikel