vraag & antwoord

<strong>Aangifte doen van agressie?</strong>

Faciliteren

Filmpje! Over veiligheid Om een veilige werkplek voor gezondheidszorgers te bereiken moet een werkgever een goed en breed agressiebeleid voeren binnen de instelling. Daarnaast is het nodig dat je aangifte doet bij de politie, wanneer jijzelf of een collega wordt geconfronteerd met agressie of geweld Door het doen van aangifte krijgt ook de politiek een […]

Filmpje! Over veiligheid

Om een veilige werkplek voor gezondheidszorgers te bereiken moet een werkgever een goed en breed agressiebeleid voeren binnen de instelling. Daarnaast is het nodig dat je aangifte doet bij de politie, wanneer jijzelf of een collega wordt geconfronteerd met agressie of geweld

Door het doen van aangifte krijgt ook de politiek een beeld van onveilige situaties in zorginstellingen en de belasting hiervan op het personeel.

HBO-V studente Hanneke Steenis maakte voor haar afstudeerproject sociale veiligheid het volgende filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=g747bF9BaI4

Reageer op dit artikel