artikel

nummer 7-8 / juli – augustus 2000

Geen categorie

PERSOONLIJK MANAGEMENTVakantietijd, boekentijd Nieuwe boeken voor een frisse start Vakantie… even geen drukte en geen stress, maar tijd voor een goed boek op het strand, het terras, de boot of in de tuin. En waarom zou je dan geen vakliteratuur lezen? Een selectie van negen boeken voor een frisse start en nieuwe ideeën voor ‘wanneer […]

PERSOONLIJK MANAGEMENT
Vakantietijd, boekentijd
Nieuwe boeken voor een frisse start Vakantie… even geen drukte en geen stress, maar tijd voor een goed boek op het strand, het terras, de boot of in de tuin. En waarom zou je dan geen vakliteratuur lezen? Een selectie van negen boeken voor een frisse start en nieuwe ideeën voor ‘wanneer de vakantie voorbij is’.
BASICS
Praten tegen de computer
 
REPORTAGE
Flexibiliteit
Eerder beginnen en later naar huis ‘Het loopt de spuigaten uit’, klaagt een werkgever. ‘Er is niet veel veranderd’, zucht de werknemer. Tegengestelde geluiden in de markt. Feit is wel dat er op het gebied van flexibilisering veel mogelijk is. Maar voor mensen met verantwoordelijkheden betekent flexibilisering niets anders dan: ‘Eerder beginnen en later naar huis’!
INTERVIEW
Christel Nekkers, secretaresse NOC*NSF
‘Routinewerk past niet bij mij’ Aan de vooravond van de start van de Olympische Spelen spraken wij in het hoofdkwartier van NOC*NSF met Christel Nekkers, secretaresse op de afdeling Communicatie en Marketing. Nog maar net terug van haar zwangerschapsverlof, viel ze midden in de voorbereidingen van dit inter-nationale megaspektakel en is weer helemaal in haar element. Want zodra een baan eentonig dreigt te worden, zoekt zij de drukte weer op. Maar van rust is bij NOC*NSF voorlopig nog geen sprake.


Reageer op dit artikel