artikel

nummer 10 / oktober 2000

Geen categorie

Beursplattegrond0 Overzicht standhoudersAlfabetische deelnemerslijst exposanten Management Support 2000 Standhouders stellen zich voor0 De deelnemende de bedrijven aan de vakbeurs op Management Support 2000, presenteren in de ‘Rotterdamhal’ van het World Trade Center Rotterdam drie dagen lang hun producten en diensten. Zij informeren je graag over alle nieuwtjes op het gebied van onder andere opleidingen, uitzendbureaus, […]

Beursplattegrond
0

Overzicht standhouders
Alfabetische deelnemerslijst exposanten Management Support 2000

Standhouders stellen zich voor
0
De deelnemende de bedrijven aan de vakbeurs op Management Support 2000, presenteren in de ‘Rotterdamhal’ van het World Trade Center Rotterdam drie dagen lang hun producten en diensten. Zij informeren je graag over alle nieuwtjes op het gebied van onder andere opleidingen, uitzendbureaus, hotels, automatisering, feesten, evenementen en nog veel meer zaken waar jij in je werk mee te maken hebt of krijgt. Een overzicht van wat je zoal kunt verwachten.
Openingscongres Management Support 2000
De virtuele Managementondersteuner
Hoe virtueel kun je als managementondersteuner zijn met een ouderwetse manager? En hoe beïnvloeden nieuwe technologieën de inhoud van het werk? Tijdens het openingscongres van Management Support 2000 gaan drie deskundigen in op deze vragen. Management Support Magazine vroeg alvast naar hun mening.
Workshops op Management Support 2000
0
Ook dit jaar biedt Management Support Media tijdens Management Support 2000 weer een ruime keuze aan workshops en seminars. Op een aantal workshops gaan we iets dieper in. Diverse workshopleiders vertellen wat je kunt verwachten. Misschien helpt het bij je keuze, mits je deze nog moet maken.
INTERVIEW
Angelique Hennes over werken voor een interim-manager
‘Het contact is net zo vertrouwd als met mijn vorige manager’ Toen de komst van een interim-manager begin mei werd aangekondigd, wist Angelique Hennes, directiesecretaresse bij Ten Cate Enbi bv, niet wat ze daarvan moest denken. Drie maanden later is Angelique helemaal ‘om’. Al kleven er ook nadelen aan een interim-‘baas’.
REPORTAGE
Smoesjes en kleine leugentjes
‘Hij is … eh … in bespreking’ Het verzinnen van smoesjes is zo’n alledaags verschijnsel, dat menigeen er niet meer bij nadenkt: ‘Hij is in bespreking’, ‘in vergadering’, kan u even niet te woord staan’, terwijl de manager grappen maakt op de gang, niet gestoord wil worden of de relatie gewoon niet te woord wíl staan: ‘Nee, nu even niet.’ Wat zeg je dan tegen de klant?

Reageer op dit artikel