artikel

nummer 4 / april 2001

Geen categorie

Nét even anders0 Onmisbaar op zakenreis 0 Complete zakenreizen regel je bij ManagementSupport.nl0 Lezersvraag: Op zoek naar de parel0 Reisinformatie op het web0 Cultuurshock voor expats0 TEAMWORKSAMEN JE KRACHTEN ONTDEKKENVolgens organisatiepsycholoog Roland Vermeylen wordt een organisatie in toenemende mate afhankelijk van menselijke, face-to-face relaties. Een open communicatiestructuur én het plezier dat beleefd kan worden aan […]

Nét even anders
0

Onmisbaar op zakenreis
0

Complete zakenreizen regel je bij ManagementSupport.nl
0

Lezersvraag: Op zoek naar de parel
0

Reisinformatie op het web
0

Cultuurshock voor expats
0

TEAMWORK
SAMEN JE KRACHTEN ONTDEKKEN
Volgens organisatiepsycholoog Roland Vermeylen wordt een organisatie in toenemende mate afhankelijk van menselijke, face-to-face relaties. Een open communicatiestructuur én het plezier dat beleefd kan worden aan samenwerking zijn daarbij onmisbaar. Dat geldt niet alleen voor de organisatie, ook de mensen die er werken varen er wel bij.

Reageer op dit artikel