artikel

nummer 7-8 / juli – augustus 2001

Geen categorie

Extra bijgeslotenBrochure Management Support 2001 Flirten op het werk VLINDERS IN JE BUIKEen lekkere e-mailflirt kan het werk een stuk aangenamer maken. Maar het blijft niet altijd bij een onschul-dig tijdverdrijf. Als de gevoelens zich verdiepen, kan het net zo obsessief worden als bij de telefoon. Steeds maar naar het scherm kijken of hij misschien […]

Extra bijgesloten
Brochure Management Support 2001

Flirten op het werk
VLINDERS IN JE BUIK
Een lekkere e-mailflirt kan het werk een stuk aangenamer maken. Maar het blijft niet altijd bij een onschul-dig tijdverdrijf. Als de gevoelens zich verdiepen, kan het net zo obsessief worden als bij de telefoon. Steeds maar naar het scherm kijken of hij misschien een mailtje stuurt… Elke flirt, in eerste instantie misschien vrolijk bedoeld, kan uitlopen op een drama. Maar van drama’s leren we, dus daar is niets op tegen.
BASICS
EERSTE HULP BIJ NOTULEREN
Velen ervaren notuleren als moeilijk en vervelend. Notuleren is echter alleen moeilijk en vervelend bij moeilijke en vervelende vergaderingen. In alle andere vergaderingen is notuleren een prachtig vak. Een vak waarmee je vergaderingen kunt maken of breken. Een goede voorbereiding is hierbij het halve werk.
INTERVIEW
MAAIKE KLEIN OVER DE VERRIJKING VAN INTRANET
Sinds een half jaar hebben de tachtig secretaressen van de afdeling ABN-AMRO ICT Development Secretariaat & Support, hun eigen intranetsite. In veel organisaties leidt intranet een kwijnend bestaan maar bij ICT Development is dat beslist niet het geval. Wat is het geheim? Maaike Klein vertelt over de motivatie van de beheerscommissie van het intranet en het com-mitment van ABN-AMRO dat de werkzaamheden hiervoor rekent tot het officiële takenpakket van de commissieleden.


Reageer op dit artikel