artikel

nummer 10 / oktober 2001

Geen categorie

Slecht nieuws, goed gebrachtZo breng je slecht nieuws Als secretaresse zul je mensen regelmatig dingen moeten vertellen die zij niet willen horen. De schade van het verkeerd overbrengen van de boodschap kan echter veel groter zijn dan de boodschap zelf. Maar er is een manier om deze ondankbare en lastige taak op een productieve manier […]

Slecht nieuws, goed gebracht
Zo breng je slecht nieuws
Als secretaresse zul je mensen regelmatig dingen moeten vertellen die zij niet willen horen. De schade van het verkeerd overbrengen van de boodschap kan echter veel groter zijn dan de boodschap zelf. Maar er is een manier om deze ondankbare en lastige taak op een productieve manier te vervullen.
Special
MANAGEMENT SUPPORT 2001
Op 8 en 9 november a.s. staan in hal 8 in de Jaarbeurs in Utrecht weer heel veel standhouders klaar om alle managementondersteuners van Nederland te informeren over hun producten en diensten. Werkelijk alles waar je in je werk mee te maken krijgt vind je op hét vakevenement van Nederland: Management Support Event ’07. In het hart van dit blad vind je de uitneembare special met beursplattegrond en standhoudersinformatie.
Collega’s met een ander werktempo?
MENS ERGER JE NIET

Wat is juist? Transactie-balie, transactie balie of transactiebalie? Neem je onzekerheid weg over het maken van samenstellingen en lees hoe samenstellingen gemaakt moeten worden.


Anita van Eeden:
‘Ik ervaar veel vrijheid in mijn werk’
Anita van Eeden, ‘office professional’ bij Dow Terneuzen, heeft gedurende haar hele carrière voor Amerikaanse ‘leaders’ gewerkt. Zij sprak met ons over cultuurverschillen, ‘people success’, ‘office safety’, carrièreplannen en het Woman Innovation Network.


Reageer op dit artikel