artikel

nummer 11 / november 2001

Geen categorie

Het functioneringsgesprek: Bouwen aan je toekomst Slapeloze nachten en trillende handen. Veel secretaressen worden alleen al bij de gedachte aan een functioneringsgesprek doodzenuwachtig. Helemaal niet nodig, zeggen de loopbaanadviseurs, het is juist dé manier om meer inhoud aan je werk te geven.Sien van de Vorle, secretaresse bij het Europees Parlement:‘Internationaal en afwisselend’Vroeg of laat krijg […]

Het functioneringsgesprek:
Bouwen aan je toekomst
Slapeloze nachten en trillende handen. Veel secretaressen worden alleen al bij de gedachte aan een functioneringsgesprek doodzenuwachtig. Helemaal niet nodig, zeggen de loopbaanadviseurs, het is juist dé manier om meer inhoud aan je werk te geven.
Sien van de Vorle, secretaresse bij het Europees Parlement:
‘Internationaal en afwisselend’
Vroeg of laat krijg je ermee te maken: jaarverslagen. Als lezer, als verzamelaar van de informatie of als intermediair met een extern redacteur. Voor wie van jaarverslagen nog weinig kaas heeft gegeten, doet Management Support Magazine het hoe en waarom van deze dikwijls saaie en taaie kost uit de doeken.
Jaarverslagen in een notendop
Taaie kost in een flitsend jasje
Management Support Magazine doet, samen met bureau Berenschot, met enige regelmaat een grootschalig onderzoek naar de honoraria van secretaressen in ons land. Het vorige onderzoek in 1999 wees uit dat er weinig beweging zat in de salariëring. Nu, twee jaar later, lijkt het tij gekeerd: de salarissen stijgen voor het eerst sneller dan de inflatie.
Salarissen secretaressen
stijgen sneller dan inflatie
Ben je benieuwd of in jouw bedrijf een substantiële besparing mogelijk is op de facilitaire inkoop? Beoordeel dat aan de hand van dit artikel.


Reageer op dit artikel