artikel

nummer 3 / maart 2002

Geen categorie

Internet De weg door de internetjungle De week van… Marsha Krachtprojectleider communicatie bij Bureau Euro Omwisseling Management Support 2002 Op Management Support 2002 zijn ook dit jaar weer een flink aantal workshops te volgen. Van Zelfmanagement tot Enneagram en van Financieel Beheer tot Creatief Denken. Wij pikten een zestal workshops uit de reeks van dertig […]

Internet
De weg door de internetjungle

De week van…
Marsha Kracht
projectleider communicatie bij Bureau Euro Omwisseling
Management Support 2002

Op Management Support 2002 zijn ook dit jaar weer een flink aantal workshops te volgen. Van Zelfmanagement tot Enneagram en van Financieel Beheer tot Creatief Denken. Wij pikten een zestal workshops uit de reeks van dertig en vroegen de betreffende workshopleiders wat zij op 16, 17 en 18 april voor jullie in petto hebben.
Esther de Vries
Opportunity in Bedrijf
Balans nog ver te zoeken Esther de Vries is office manager bij Opportunity in Bedrijf, een netwerkorganisatie die met behulp van de ‘Balansmeter’ de in- door- en uitstroom van vrouwen in de bij het netwerk aangesloten organisaties in kaart brengt.
Lezersaanbieding
20 jaar Management Support Magazine
Onderdeel van 20 jaar Management Support Magazine is iedere maand een fantastische aanbieding, exclusief voor lezers van Management Support Magazine. Op pagina 23 vind je aanbieding nummer twee in de reeks van tien.
Kritiek geven en krijgen
Zo doe je dat
Kritiek krijgen is niet leuk, maar kritiek geven is vaak nog vervelender. Daarom houden veel mensen op hun werkplek maar liever hun mond dicht dan dat zij een vervelende situatie riskeren.

Reageer op dit artikel