artikel

nummer 4 / april 2002

Geen categorie

Op zoek naar de mens achter het cv Op zoek naar een nieuwe baan? Vaak kun je de hulp van een gespecialiseerd uitzendbureau goed gebruiken. Wat doet het bureau voor jou en wat is de procedure? Een gesprek met Mariska Schepers, vestigingsmanager bij StarJob Secretaresse Uitzendbureau. Secretaresseals zelfstandig ondernemer S & C Select startte eind […]

Op zoek
naar de mens achter het cv
Op zoek naar een nieuwe baan? Vaak kun je de hulp van een gespecialiseerd uitzendbureau goed gebruiken. Wat doet het bureau voor jou en wat is de procedure? Een gesprek met Mariska Schepers, vestigingsmanager bij StarJob Secretaresse Uitzendbureau.
Secretaresse
als zelfstandig ondernemer
S & C Select startte eind vorig jaar een nieuwe dienstverlening: begeleiden en bemiddelen van topsecretaressen die overwegen de veiligheid van een vaste baan te verruilen voor het zelfstandig ondernemerschap. Een goede zaak voor beide partijen.
Interview
René van Soeren, COC Nederland:
‘Ook homoseksuelen kennen een glazen plafond’
Ben je wel goed bezig?
Workshop ‘Carrière en kinderen’

Je weet vast dat er naast PowerPoint en Keynote nóg een programma is dat meedoet in de professionele presentatiewereld: Prezi. Flitsend, vernieuwend en gratis. Vertellen wij jóu niks nieuws? Lees dan ons ‘voer voor gevorderden’.

Dik tevreden
aan het werk
Wie ben je? Wat doe je? Waar wil je naar toe? StarJob Secretaresse Uitzendbureau wilde het weten en deed onderzoek naar de lifestyle van de Nederlandse secretaresse. Lees de resultaten in Management Support Magazine.
De eigen zaak
van Floor Orlemans
 

Reageer op dit artikel