artikel

nummer 5 / mei 2002

Geen categorie

Een goede organisator regelt eerst zijn eigen zaken0 Een goede organisator regelt eerst zijn eigen zaken. Dat betekent: organiseren voordat de organisatie begint. Een 10-stappenplan.Secretaresse als organisator0 Saskia Sluijp werkt als secretaresse bij Tramedico in Weesp en organiseert voor ‘haar’ bedrijf jaarlijks een groot aantal congressen en symposia. Zij vertelt hoe ze dat doet, wat […]

Een goede organisator regelt eerst zijn eigen zaken
0
Een goede organisator regelt eerst zijn eigen zaken. Dat betekent: organiseren voordat de organisatie begint. Een 10-stappenplan.
Secretaresse als organisator
0
Saskia Sluijp werkt als secretaresse bij Tramedico in Weesp en organiseert voor ‘haar’ bedrijf jaarlijks een groot aantal congressen en symposia. Zij vertelt hoe ze dat doet, wat er allemaal bij komt kijken en waar je op moet letten.
Locaties zoeken en boeken
Je hóeft het niet zelf te doen
Wanneer je voor een of andere bijeenkomst een locatie moet zoeken, hóef je dat niet zelf te doen. Je kunt hiervoor terecht bij Het Accommodatie Buro, specialist in het vinden van de juiste locatie voor jouw bijeenkomst. Het woord is aan de medewerkers.
VNC: waarborg in kwaliteit en niveau

Een gesprek met Jean-Jacques Jouret, voorzitter van de Vereniging voor Nederlandse Congres- en vergaderbelangen (VNC), de branchevereniging van accommodatieverschaffers en congresorganisatoren. Tips, trends en ontwikkelingen.
Vergadering voorbij, zaal slecht, baas boos
Had je dat niet beter kunnen regelen?
‘Congressen, personeelsfeesten en vergaderingen; menige secretaresse krijgt de organisatie ervan voor de kiezen. Als dan blijkt dat de zaal te koud, te warm of te gehorig is, krijgt zij de schuld’, aldus Cees Langeveld, directeur van Het Erkende Congresbedrijf. Wie echter kiest voor een erkende congreslocatie heeft daar in ieder geval geen last van.
Kay van de Linde en Henriëtte Salet, het campagneteam van Leefbaar Nederland

‘Principes heiliger dan succes.’

Reageer op dit artikel