artikel

Nummer 6 / juni 2002

Geen categorie

BeveiligingSluitpost op de begroting? Vier avonden per week naar school Corrie van Wolferen, secretaresse op de afdeling neonatologie van het Academisch Centrum Radboud in Nijmegen, volgde een avondopleiding voor medisch secretaresse.Blurren…We doen het allemaal De loodgieter bellen, even naar de tandarts en daarna dat belastingformulier nog kopiëren; allemaal in de ‘baas’ z’n tijd. Dat is […]

Beveiliging
Sluitpost op de begroting?

Vier avonden per week
naar school
Corrie van Wolferen, secretaresse op de afdeling neonatologie van het Academisch Centrum Radboud in Nijmegen, volgde een avondopleiding voor medisch secretaresse.
Blurren…
We doen het allemaal
De loodgieter bellen, even naar de tandarts en daarna dat belastingformulier nog kopiëren; allemaal in de ‘baas’ z’n tijd. Dat is blurren en we doen het allemaal.
Secretaresse
op de leerstoel
Organisaties veranderen, het vak van secretaresse ook. Zorg dat je bijblijft en weet wat je wilt.
RMA
voor kwaliteit en niveau
Secretaresseopleidingen zijn er in vele soorten en maten. Een ervan is de Register Management Assistent Opleiding. Een hbo-opleiding, die je na succesvolle afronding de mogelijkheid geeft om RMA achter je naam te zetten.
Management Support Jubileum Event
Het is feest!
Want Management Support Magazine bestaat 20 jaar. Daarom nodigen we alle lezers van harte uit op het Management Support Jubileum Event in de Jaarbeurs te Utrecht.
‘Ik wil iets bereiken in mijn leven’
Juridisch secretaresse Mofadja Boukadida
werkt bij een van de grootste advocatenkantoren van ons land en maakt geen geheim van haar ambities.

Reageer op dit artikel