artikel

nummer 11 november 2002

Geen categorie

Secretaresse op maat0 Meer flexibiliteit in de keuze van de uren die je op kantoor of thuis werkt, zonder dat dit ten koste gaat van de samenwerking? Dat blijkt ook voor de secretaresse te zijn weggelegd.Weg met het containerbegrip Financiëringen Management Support AWARD Hoe kan het dat je mails niet worden gelezen? Voor een effectieve […]

Secretaresse op maat
0
Meer flexibiliteit in de keuze van de uren die je op kantoor of thuis werkt, zonder dat dit ten koste gaat van de samenwerking? Dat blijkt ook voor de secretaresse te zijn weggelegd.
Weg met het containerbegrip

Financiëringen
Management Support AWARD

Hoe kan het dat je mails niet worden gelezen? Voor een effectieve vergadering is het handig als iedereen wel deze mails leest…. Zo schrijf je de goede mail.
MANAGEMENT SUPPORT JUBILEUM EVENT

Je zult MS Office Excel waarschijnlijk niet zo veel gebruiken. Toch kan het in je werk een onmisbaar hulpmiddel zijn. Maar als je het een tijdje niet gebruikt, vervaagt je kennis. Probeer dus regelmatig te werken met MS Office Excel. Hoe je dat doet? 10 Tips!
Normen en waarden
van de secretaresse
Hoe loyaal moet je zijn op de werkvloer? Een kleine greep uit de dikke stapels e-mail die, naar aanleiding van het optreden van mevrouw Van Gelder tijdens de bouwenquête, op de redactie binnenkwamen.
Turbostijging secretaressesalarissen

Conclusies uit de Management Support/Berenschot Salarisenquête.

Reageer op dit artikel