artikel

nummer 12 december 2002

Geen categorie

Budgetteren en begrotenDoelen en functies Wat het oogniet ziet… Een gezellige lunch met collega’s in de bedrijfskantine kan een prettige onderbreking zijn van de werkdag. Maar soms rijzen er twijfels over de hygiëne van de eetgelegenheid. Hoe kun je zien of je met een echt schone kantine te maken hebt? De vaste werkplek is uitTrends […]

Budgetteren en begroten
Doelen en functies

Wat het oog
niet ziet…
Een gezellige lunch met collega’s in de bedrijfskantine kan een prettige onderbreking zijn van de werkdag. Maar soms rijzen er twijfels over de hygiëne van de eetgelegenheid. Hoe kun je zien of je met een echt schone kantine te maken hebt?
De vaste werkplek
is uit
Trends in kantoorinrichting
Case:
Mobiele telefoon plus abonnement
In het oktobernummer was de visie van Ineke Oudehand luid en duidelijk: ‘De secretaresse bestaat niet’. In dit artikel vertelt zij waarom niet.
Dominique Heemskerk
doener en duizendpoot
Ze zijn al twintig jaar collega’s en vriendinnen: Mieke Karemaker en Birgit van der Laan. Als directiesecretaressen van de President van De Nederlandsche Bank, Nout Welling, bewijzen ze dat een duobaan op topniveau wel degelijk mogelijk is. Acht vragen aan een topduo.
Verdien je genoeg
of kan er nog een beetje bij?
Stellingen en meningen n.a.v. het Management Support salarisonderzoek.

Reageer op dit artikel