artikel

Nummer 2 Februari 2003

Geen categorie

Sociale zakenAllochtone collega’sde misverstanden en vooroordelenOffice ManagementInkoop:Van paperclip tot lease-autoFinanciënresultaten en gevolgen van kostenbeheersing Als jij medeverantwoordelijk bent voor het organiseren van evenementen of zakenreizen, dan draag je in je contacten met relaties de stijl van de organisatie uit. Wil jij de spil zijn in een onderscheidende ontvangst van bezoekers? Dan zijn dit de ‘gouden’ […]

Sociale zaken
Allochtone collega’s
de misverstanden en vooroordelen
Office Management
Inkoop:
Van paperclip tot lease-auto
Financiën
resultaten en gevolgen van kostenbeheersing

Als jij medeverantwoordelijk bent voor het organiseren van evenementen of zakenreizen, dan draag je in je contacten met relaties de stijl van de organisatie uit. Wil jij de spil zijn in een onderscheidende ontvangst van bezoekers? Dan zijn dit de ‘gouden’ regels.

Reisaanbieding
stedentrip naar Hongkong
The city of life
Interview
Michèle de Rooze

secretaresse van de Consul-Generaal in Hongkong


Onderzoek
de moderne secretaresse

wel vijf poten maar zéker geen schaap Conclusies uit een aantal onderzoeken uitgevoerd door de Universiteit van Tilburg, in opdracht van Schoevers bedrijfsopleidingen.

Reageer op dit artikel