artikel

Nummer 5 mei 2003

Geen categorie

assertief – of niet?recht voor z’n raap, maar met respectAls de effectiviteit te wensen overlaat en de een over de ander klaagt, wordt het tijd voor een verhelderend gesprek. een gesprek waarin secretaresse én manager worden geconfronteerd met hun eigen gedrag. leidinggevenhet functioneringsgesprek KopzorgenEerste hulp bij hoofdpijn Communicatiehumor… de smeerolie van de organisatie Interviewtwee jaar na de diamantroof: […]

Nummer 5 mei 2003

assertief – of niet?
recht voor z’n raap, maar met respect
Als de effectiviteit te wensen overlaat en de een over de ander klaagt, wordt het tijd voor een verhelderend gesprek. een gesprek waarin secretaresse én manager worden geconfronteerd met hun eigen gedrag.
leidinggeven
het functioneringsgesprek
 
Kopzorgen
Eerste hulp bij hoofdpijn
 
Communicatie
humor… de smeerolie van de organisatie
 
Interview
twee jaar na de diamantroof: Netta Grispo over Gassan Diamonds
Netta Grispo: “Het was hier een gekkenhuis”.

Reageer op dit artikel