artikel

nummer 9 – september 2003

Geen categorie

Elaine RomeinHoofdredacteur Management Support MagazineKommer en kwel. Dat was het gevoel dat ik had toen ik terug van vakantie kwam. Voor het eerst blijkt de secretaresse uit de top tien van meestgevraagde banen te zijn verdwenen. Wat denken ze wel? Dat ze het kunnen zonder de spin in het web? Dom, dom, dom. Daar gaan […]

nummer 9 – september 2003

Elaine Romein
Hoofdredacteur Management Support Magazine

Kommer en kwel. Dat was het gevoel dat ik had toen ik terug van vakantie kwam. Voor het eerst blijkt de secretaresse uit de top tien van meestgevraagde banen te zijn verdwenen. Wat denken ze wel? Dat ze het kunnen zonder de spin in het web? Dom, dom, dom. Daar gaan ze spijt van krijgen. Eigen schuld dikke bult!

Maar voor secretaressen geldt: grijp je kans en laat zien wat je waard bent. Trek taken naar je toe, laat zien wat je waard bent! Niet gemakkelijk, maar wel positief: je wordt een goed wakker geschud en uiteindelijk levert dat winst op. In elk geval voor jezelf.


Freelance secretaressen
interview
Onzekerheid weegt niet op tegen het plezier.
Secretaressen over de grens
Management Assistent in Londen.
 
Stresshantering
Stressen tot je erbij neervalt
 


Reageer op dit artikel