artikel

nummer 10 – oktober 2003

Geen categorie

Unieke krachtElaine Romein, hoofdredacteur‘Je kunt je werk op twee manieren doen: gewoon of buitengewoon. Hoe wil jij het doen?’ Dit is slechts één van de vragen di je gesteld worden tijdens de lessen van het ‘Being Extraordinary’ programma van The Human Effect. Lees meer hierover in het oktobernummer. Inspiratie, kracht en energie zijn, vooruitlopend op […]

nummer 10 – oktober 2003

Unieke kracht
Elaine Romein, hoofdredacteur
‘Je kunt je werk op twee manieren doen: gewoon of buitengewoon. Hoe wil jij het doen?’ Dit is slechts één van de vragen di je gesteld worden tijdens de lessen van het ‘Being Extraordinary’ programma van The Human Effect. Lees meer hierover in het oktobernummer. Inspiratie, kracht en energie zijn, vooruitlopend op het Management Support Event, de steekwoorden van dit nummer. Over het Event dus, maar ook een energietest én een interview met de ondersteuner van iemand die absoluut geen dure inspiratiecursussen nodig heeft: Allardes Hoiting ondersteunt Hennie van der Most, een selfmade manager, boordevol ideeën.
Communicatie
Basta!
Vijf stappen om iemand tactisch de waarheid te zeggen.
Allardes Hoiting
Interview
Helikopterpiloot, chauffeur én managementondersteuner.
Management Support
Bron van inspiratie, kracht en energie

  • Management Support Event 2003
  • Kracht door coaching
  • Test jouw energie

E-mail

Het perfecte e-mailbericht.

Reageer op dit artikel