artikel

nummer 01 – januari 2005

Geen categorie

Documenten direct en volledig beschikbaar Archiveren Dagelijks word je overstelpt met een stroom van post en documenten die jij of je manager moeten verwerken. Hoe houd je deze stroom van papieren poststukken en elektronische documenten in de hand? Werken in een familiebedrijf Interview Hanneke de Graaf werkt al meer dan dertig jaar voor Mammoet, het […]

nummer 01 – januari 2005

Documenten direct en volledig beschikbaar
Archiveren
Dagelijks word je overstelpt met een stroom van post en documenten die jij of je manager moeten verwerken. Hoe houd je deze stroom van papieren poststukken en elektronische documenten in de hand?
Werken in een familiebedrijf
Interview
Hanneke de Graaf werkt al meer dan dertig jaar voor Mammoet, het hijs- en transportbedrijf van de familie Van Seumeren. ‘Als medewerker ga je vanzelf bij de familie horen’, zegt zij. Haar nieuwe manager, Roderik van Seumeren, kent ze al vanaf zijn kinderjaren.
Agressie, geweld en intimidatie op het werk
Sociale vaardigheden
Bozen klanten aan de lijn. Een getergde bezoeker aan je bureau. Collega’s die kwetsende ‘grappen’ maken.  Het zijn allemaal vormen van agressie, geweld of intimidatie waar je als secretaresse mee te maken kunt krijgen. Eerste vereiste is een werkplek waar je je veilig voelt.

 

Reageer op dit artikel