artikel

nummer 02 – februari 2005

Geen categorie

Assisteren is ook … je baas iets lerenPersoonlijke groeiBen jij één van de 20.000 secretaressen die heeft meegedaan aan de ManagementSupport Secretaressetest? Twaalfhonderd Management Supporters deden de test zo goed dat zij mee mochten doen aan de tweede ronde. Ben jij daar niet bij en wil je weten wat je fout deed? Kijk dan snel […]

nummer 02 – februari 2005

Assisteren is ook … je baas iets leren
Persoonlijke groei
Ben jij één van de 20.000 secretaressen die heeft meegedaan aan de ManagementSupport Secretaressetest? Twaalfhonderd Management Supporters deden de test zo goed dat zij mee mochten doen aan de tweede ronde. Ben jij daar niet bij en wil je weten wat je fout deed? Kijk dan snel op pagina 9, daar staan de juiste antwoorden plus alles over de felbegeerde ManagmentSupport Award.
Dé sollicitatiebrief; zo schrijf je die
Correspondentie
en het ‘yes’-gevoel bij Amnesty International
Onzekerheid over samenstellingen
Spelling
 
Vijf advocaten vechten om één secretaresse
Interview met Ellen Geenjaar
Ellen Geenjaar werkt voor vijf advocaten bij Loyens & Loeff N.V. Vaak wordt er om haar diensten gevochten. ‘Ze willen allemaal dat je direct voor ze klaarstaat en dat kan natuurlijk niet’.


Reageer op dit artikel