artikel

Nummer 03 – maart 2005

Geen categorie

Een stappenplan Besparen op facilitaire inkoop En dat lijkt een theoretische en vooral saaie bezigheid. Toch is het een onmisbare schakel tussen ‘wat en wanneer’ en tussen ‘willen en doen’. En weet je: elke minuut die je effectief aan planniing besteedt, levert drie minuten tijdwinst op. InterviewDirectiesecretaresse én inkoperSandy Baas is directiesecretaresse én inkoper bij […]

Nummer 03 – maart 2005

Een stappenplan
Besparen op facilitaire inkoop

En dat lijkt een theoretische en vooral saaie bezigheid. Toch is het een onmisbare schakel tussen ‘wat en wanneer’ en tussen ‘willen en doen’. En weet je: elke minuut die je effectief aan planniing besteedt, levert drie minuten tijdwinst op.

Interview
Directiesecretaresse én inkoper
Sandy Baas is directiesecretaresse én inkoper bij Secretary Plus. Zij is geen bikkelharde onderhandelaar die tot het gaatje gaat: ‘Voor je met leveranciers in gesprek gaat, is het belangrijk om je goed te oriënteren.’
Kantoorleed
Viezigheid drijft secretaressen tot wanhoop
De oproep aan onze lezers om hun kantoorergernissen te spuien, leverde een stroom aan verhitte e-mails op. Van te dure broodjes tot trage computers en a-collegiale smeerpoetsen.
Schoonmaakonderhoud
Kritisch kijken naar schoonmaakcontract loont de moeite
Schoonmaken is een dure activiteit en 100 procent mensenwerk. Reden genoeg om eens kritisch te kijken of je ‘waar voor je geld’ krijgt.


Reageer op dit artikel