artikel

nummer 04 – april 2005

Geen categorie

Onderzoek De lifestyle van de Nederlandse Secretaresse Je e-mails gaan de hele wereld over. Alleen niet alle ontvangers zullen hetzelfde reageren op de inhoud. Irritaties kunnen het gevolg zijn. Hoe kun je dit voorkomen? Zakenreizen Wereldwijd virtueel samenwerken in familiebedrijf Onlangs opende het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport Hotel in Hoofddorp haar deuren. Rick […]

nummer 04 – april 2005

Onderzoek
De lifestyle van de Nederlandse Secretaresse
Je e-mails gaan de hele wereld over. Alleen niet alle ontvangers zullen hetzelfde reageren op de inhoud. Irritaties kunnen het gevolg zijn. Hoe kun je dit voorkomen?
Zakenreizen
Wereldwijd virtueel samenwerken
in familiebedrijf Onlangs opende het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport Hotel in Hoofddorp haar deuren. Rick en Leo Claus zijn de trotse eigenaren/directeuren en Dominique Heemskerk is de doener en de duizendpoot. Een interview met een gedreven secretaresse in een informeel familiebedrijf.
Interview
Marloes Kemming: Freelance Personal Assistent
Als gastvrouw secretaresse én commercieel medewerker neet een Personal Assistant haar manager veel werk uit handen. Studente marloes Kemming werkt als freelance PA. “Je moet oprecht in mensen en bedrijven geïnteresseerd zijn.”

 

Reageer op dit artikel