artikel

nummer 5 mei 2007

Geen categorie

InterviewOfficemanager als ondernemerSaskia Goutziers is officemanager bij PamGene International in Den Bosch. In dit hightechbedrijf worden onder andere instrumenten ontwikkeld om medische tests uit te voeren. Wie denkt dat een officemanager daar een saai en suffig bestaan leidt, heeft het mis. Omdat PamGene sterk internationaal georiënteerd is, reikt het visitekaartje van Saskia dan ook verder […]

nummer 5 mei 2007

Interview
Officemanager als ondernemer
Saskia Goutziers is officemanager bij PamGene International in Den Bosch. In dit hightechbedrijf worden onder andere instrumenten ontwikkeld om medische tests uit te voeren. Wie denkt dat een officemanager daar een saai en suffig bestaan leidt, heeft het mis. Omdat PamGene sterk internationaal georiënteerd is, reikt het visitekaartje van Saskia dan ook verder dan ’s Hertogenbosch.

Managen
De gebruiksaanwijzing van je baas
Hoe is de relatie met je manager op de werkvloer? Kunnen jullie samen door één deur of heb jij er een met ‘gebruiksaanwijzing’? En zo ja, ken je die dan? In dit artikel worden vijf typen bazen beschreven, inclusief de bijbehorende gebruiksaanwijzing.
Als je slim bent, doe je er je voordeel mee!
Specialisatie
De notarieel secretaresse

Wie de notarieel secretaresse vraagt wat er nou zo leuk is aan werken op een notariskantoor, zal te horen krijgen dat dat allesbehalve saai is. Een notarieel secretaresse doet namelijk meer dan de gangbare secretariële werkzaamheden. Daarom word je niet zómaar notarieel secretaresse.


Reageer op dit artikel