artikel

nummer 06 – juni 2005

Geen categorie

OpleidingOntwikkel je competentiesHet is handig om je eigen beroepscompetenties te kennen en bij te houden. Competenties worden bepaald door je kennis, vaardigheden, inzicht, beroepshouding en persoonlijkheidseigenschappen? Hoe kun je deze kennis inzetten ten behoeve van je eigen ontwikkeling? InterviewPetra Hieselaar: ‘Wij hebben een informele samenwerking’Petra Hieselaar is managementassistente of de afdeling Corporate Communications van Akzo Nobel […]

nummer 06 – juni 2005

Opleiding
Ontwikkel je competenties
Het is handig om je eigen beroepscompetenties te kennen en bij te houden. Competenties worden bepaald door je kennis, vaardigheden, inzicht, beroepshouding en persoonlijkheidseigenschappen? Hoe kun je deze kennis inzetten ten behoeve van je eigen ontwikkeling?
Interview
Petra Hieselaar: ‘Wij hebben een informele samenwerking’
Petra Hieselaar is managementassistente of de afdeling Corporate Communications van Akzo Nobel in Arnhem. Haar Schotse manager John McLaren spreekt geen woord Nederlands, dus ze regelt ook veel privézaken voor hem. ‘Leuk, maar soms denk ik: kun je dat niet even zelf regelen?’
Opleiding
Betaalt de baas of betaal jij?
Je droomt van een andere functie met meer verantwoordelijkheid. een goede reden om een opleiding of cursus te volgen. Hoe pak je dat aan? En vooral: wie betaalt dat?
Communicatie
Complimenteren is motiveren
‘Goed gedaan, zeg!’ Hoe vaak krijg jij een compliment op je werk? Mensen vinden het best lastig om complimenten te geven, terwijl het erg motiverend kan zijn. Hoe geef je een compliment? En, hoe ontvang je ze?


Reageer op dit artikel