artikel

nummer 07 – juli 2005

Geen categorie

ProfessioneelZo zet je de perfecte presentatie neerHoe vind je in het grote aanbod net datgene wat bij je relatie past? Heesheid is verleidelijkJe kunt je stem gebruiken om je doel te bereiken ComputerHoe effectief zijn jouw e-mails?Communicatie via ‘liefdadigheid’ Meer dan de helft van alle bedrijven in ons land gaven en sponsorden in 1997 diverse Goede […]

Professioneel
Zo zet je de perfecte presentatie neer
Hoe vind je in het grote aanbod net datgene wat bij je relatie past?
Heesheid is verleidelijk
Je kunt je stem gebruiken om je doel te bereiken
 
Computer
Hoe effectief zijn jouw e-mails?
Communicatie via ‘liefdadigheid’ Meer dan de helft van alle bedrijven in ons land gaven en sponsorden in 1997 diverse Goede Doelen. Verantwoord ondernemen, zorgen voor je buurt of gewoon een ‘aardig suikeroompje spelen’ geniet een toenemende belangstelling. De keuze van het Goede Doel is meestal een directi-onele aangelegenheid, waarbij de secretaresse in de praktijk de hoofdrol speelt.
Interview
Annemieke Kruithof : ‘Ik krijg alle ruimte’
Wat bezielt een spiritueel meisje om te gaan werken bij een van ’s werelds grootste baggeraars, en nog wel bij de ICT-afdeling? Het verhaal van Annemieke Kruithof, office-manager bij Royal Boskalis Westminster nv (RBW) in Papendrecht bewijst dat baggeren en spiritualiteit een prima combinatie zijn.


Reageer op dit artikel