artikel

nummer 10 – oktober 2005

Geen categorie

InterviewTwee secretaressen uit BelgiëPascale en Laura zijn meer dan collega’s. ‘Als het nodig is bellen we elkaar ’s avonds opom op de hoogte te blijven’. Via het bedrijf CO-producent ACP in België leveren de twee secretaressen een bijdrage aan het Poolse bedrijfsleven.CommunicatieJe doelen bereikenMet NLP-technieken kun je een gesprek soepel laten verlopen.CorrespondentieWie bewaakt de post […]

Interview
Twee secretaressen uit België
Pascale en Laura zijn meer dan collega’s. ‘Als het nodig is bellen we elkaar ’s avonds opom op de hoogte te blijven’. Via het bedrijf CO-producent ACP in België leveren de twee secretaressen een bijdrage aan het Poolse bedrijfsleven.
Communicatie
Je doelen bereiken
Met NLP-technieken kun je een gesprek soepel laten verlopen.
Correspondentie
Wie bewaakt de post bij jou op kantoor?
De professionele secretaresse natuurlijk!
Gewenste intimiteiten
Welke intimiteiten zijn wel gewenst?
En: hoe geef je je grenzen aan?


Reageer op dit artikel