artikel

nummer 12 – december 2005

Geen categorie

Interview‘Deze baan is een cadeau’Toen Joke Groeneveld bij Save the Children Nederland solliciteerde, had ze nog nooit van deze organisatie gehoord. De bevlogenheid is pas later gekomen. Werken bij een goededoelenorganisatie is heel anders dan bij een willekeurige organistie, vindt Joke.Salarisonderzoek 2005Secretaressen rijp voor revolutie? Office ManagementWerken rond de feestdagen ‘ruimt lekker op’ CommunicatieHet geheim van een […]

Interview
‘Deze baan is een cadeau’
Toen Joke Groeneveld bij Save the Children Nederland solliciteerde, had ze nog nooit van deze organisatie gehoord. De bevlogenheid is pas later gekomen. Werken bij een goededoelenorganisatie is heel anders dan bij een willekeurige organistie, vindt Joke.
Salarisonderzoek 2005
Secretaressen rijp voor revolutie?
 
Office Management
Werken rond de feestdagen ‘ruimt lekker op’
 
Communicatie
Het geheim van een paar seconden stilte
Op de juiste momenten een korte pauze houden, werkt statusverhogend.


Reageer op dit artikel