artikel

nummer 2 – februari 2006

Geen categorie

Personeel & FinanciënInternetvalkuilen op je werk Permanente educatieSecretaresse in het onderwijsDe juf of de meester staat nog altijd voor de klas. Maar verder is er veel veranderd op scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. De school is een bedrijf geworden- en de onderwijssecretaresse helpt dat bedrijf draaiende te houden.Office ManagementSOS voor secretariaten InterviewAchter de schermen van […]

Personeel & Financiën
Internetvalkuilen op je werk
 
Permanente educatie
Secretaresse in het onderwijs
De juf of de meester staat nog altijd voor de klas. Maar verder is er veel veranderd op scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. De school is een bedrijf geworden- en de onderwijssecretaresse helpt dat bedrijf draaiende te houden.
Office Management
SOS voor secretariaten
 
Interview
Achter de schermen van de politiek
Er speelt zich heel wat af achter de schermen van politiek Den Haag. Ministers en staatssecretarissen komen en gaan, maar de secretaresse blijft. Zij weet wat er gaande is, zij weet wat er mis kan gaan, zij beheert de informatiestromen. Aan het woord is Edibe Socuoglu.


Reageer op dit artikel