artikel

nummer 4 – april 2006

Geen categorie

ZakenreizenO jee..de partner komt meeHou houd je die bezig?Het zal je maar overkomen: een belangrijke zakenrelatie brengt een bezoek aan Nederland. Op het allerlaatste moment besluit zijn partner ook mee te komen. Aan jou de schone taak deze mevrouw of meneer op een leuke manier bezig te houden tijdens het werkbezoek.CommunicatieSloddervossen versus Pietje PreciesSlordig is […]

nummer 4 – april 2006

Zakenreizen
O jee..de partner komt mee

Hou houd je die bezig?
Het zal je maar overkomen: een belangrijke zakenrelatie brengt een bezoek aan Nederland. Op het allerlaatste moment besluit zijn partner ook mee te komen. Aan jou de schone taak deze mevrouw of meneer op een leuke manier bezig te houden tijdens het werkbezoek.


Communicatie
Sloddervossen versus Pietje Precies

Slordig is lastig. De een ergert zich er meer aan dan de ander. Een rommelig bureau waar jij je aan ergert is voor je collega misschien het toppunt van gezelligheid.


Zakenreizen
Tips voor zakenreizen
Met een gerust hart op pad.
Interview
Inpats in de polder
Laveren tussen taal en cultuur.


Reageer op dit artikel