artikel

nummer 9 september 2006

Geen categorie

Inkoop facilitaire zakenInkoop facilitaire zaken  Permanente educatieVacaturesites vergelekenOngetwijfeld bezoek je wel eens een vacaturesite. En dat zijn er nogal wat. Je wordt overstelpt met informatie. Hoe nuttig en relevant is die informatie dan voor jou?RelatiegeschenkenRelatiegeschenken  Interview met Bibi van HooidonkInterview met Bibi van Hooidonk‘Ouwe rot in het vak’ Bibi van Hooidonk, leerde het vak in […]

nummer 9 september 2006

Inkoop facilitaire zaken
Inkoop facilitaire zaken
 
Permanente educatie
Vacaturesites vergeleken
Ongetwijfeld bezoek je wel eens een vacaturesite. En dat zijn er nogal wat. Je wordt overstelpt met informatie. Hoe nuttig en relevant is die informatie dan voor jou?
Relatiegeschenken
Relatiegeschenken
 
Interview met Bibi van Hooidonk
Interview met Bibi van Hooidonk
‘Ouwe rot in het vak’ Bibi van Hooidonk, leerde het vak in de praktijk. De basis van haar ervaring ligt in het oppakken van alle zaken die op haar pad kwamen en in de trainingen die zij in de loop der jaren volgde.


Reageer op dit artikel