artikel

nummer 10 oktober 2006

Geen categorie

Samenwerken – De coördinerende secretaresseDe coördinerende secretaresseDe taak van coördinerende secretaresse is niet altijd benijdenswaardig. Je bent loyaal naar twee kanten. Hoe blijf je dan met iedereen goede maatjes? Stresshantering – De risico’s van een burn-outDe risico’s van een burn-outZolang stressverschijnselen van voorbijgaande aard zijn, hoef je je geen zorgen te maken. Wanneer ze echter […]

Samenwerken – De coördinerende secretaresse
De coördinerende secretaresse
De taak van coördinerende secretaresse is niet altijd benijdenswaardig. Je bent loyaal naar twee kanten. Hoe blijf je dan met iedereen goede maatjes?
Stresshantering – De risico’s van een burn-out
De risico’s van een burn-out
Zolang stressverschijnselen van voorbijgaande aard zijn, hoef je je geen zorgen te maken. Wanneer ze echter steeds vaker en heviger de kop opsteken, moet je oppassen.
Werkorganisatie – Bedrijfsgeheimen in de kliko
Bedrijfsgeheimen in de kliko
De meeste bedrijven hebben een protocol voor het omgaan met vertrouwelijke documenten op de werkvloer. Maar wat doe je als je thuis werkt? Is er voor de thuiswerkers iets geregeld of is niemand bang voor de kliko?
Interview – Mirjam Verhoev, secretaresse in de ‘zorg’
Mirjam Verhoev, secretaresse in de ‘zorg’
Het secretariaat van Frankeland, centrum voor verzorgd wonen, verpleging en welzijn in Schiedam, bevindt zich op een centrale plek in het gebouw. Als bewoners naar de kapper of naar het winkeltje gaan, kunnen ze niet om de werkplek van Mirjam Verhoev heen en lopen rustig binnen voor een ‘praatje of raadje’. ‘Het werken hier is levendig en uitdagend. Je hoeft niet bang te zijn dat je hier indut’.


Reageer op dit artikel