artikel

nummer 12 december 2006

Geen categorie

Salarissen secretaressen volgen een landelijke trend…Salarisonderzoek – Cijfers en feiten…lijkt het…want bij andere beschouwing blijken ze dat niet te doen! Dit is een van de uitkomsten uit het Management Support-Berenschot Salarisonderzoek 2006. Het elfde gebod; delen in vreugde en verdrietSamenwerken – Het elfde gebod  Operatie afdelingsverhuizingOrganiserenUitwerking van de winnende case in de strijd om de […]

Salarissen secretaressen volgen een landelijke trend…
Salarisonderzoek – Cijfers en feiten
…lijkt het…want bij andere beschouwing blijken ze dat niet te doen! Dit is een van de uitkomsten uit het Management Support-Berenschot Salarisonderzoek 2006.
Het elfde gebod; delen in vreugde en verdriet
Samenwerken – Het elfde gebod
 
Operatie afdelingsverhuizing
Organiseren
Uitwerking van de winnende case in de strijd om de Management Support AWARD
…’Ze zochten een stevig persoon, en dat bén ik!’
Interview – Landelijke Stichting TegenZinloosGeweld
Het lieveheersbeestje op de cover heeft al verraden dat we voor dit interview op bezoek waren bij de Landelijke Stichting TegenZinloosGeweld (LSTZG). Een advertentie in de krant met de tekst ‘Twaalf vrouwen zoeken een man’ trok niet alleen de aandacht van Floris Schoonderwoerd maar ook die van de redactie. En zo maakten we kennis met een zeer maatschappelijk betrokken officemanager die ons enthousiast alles vertelt over zijn werk bij de LSTZG en uitlegt waarom die twaalf vrouwen nou per se een man wilden!


Reageer op dit artikel