artikel

nummer 2 februari 2007

Geen categorie

Perspectieven op de arbeidsmarktPersoonlijke groeiBen jij van plan dit jaar op zoek te gaan naar een andere werkgever? Dan ziet het er gunstig voor je uit. Als jij iemand bent die het traditionele secretaressewerk tot in de puntjes beheerst en bereid bent om nieuwe dingen te leren, is er werk genoeg. Nooit meer met je […]

Perspectieven op de arbeidsmarkt
Persoonlijke groei

Ben jij van plan dit jaar op zoek te gaan naar een andere werkgever? Dan ziet het er gunstig voor je uit. Als jij iemand bent die het traditionele secretaressewerk tot in de puntjes beheerst en bereid bent om nieuwe dingen te leren, is er werk genoeg.


Nooit meer met je mond vol tanden
Debatteren
Debatteren is niet alleen iets voor politici of studenten. Ook als secretaresse kun je je voordeel doen met ‘de kunst van het debatteren’. En debatteren is te leren.  
Plannen en organiseren
Vakanties plannen op kantoor; ieder jaar weer een hoop gedoe
Het jaar is amper begonnen of het gezeur begint alweer: wie gaat wanneer met vakantie? Jou is gevraagd de planning te regelen. Een behoorlijke klus, want iedereen wil natuurlijk weer in de meest gunstige periode. Hoe pak je dat aan?

Interview
De vrouwen van de Hoffmann Groep
De fijne kneepjes van het secretaressevak leerden ze van hun directeur (rechts), en over grondkerende constructies, damwanden en rioolkeringen kunnen ze je ook alles vertellen. Eveline Mutsaers en Heidi van der Aa, PA’s in hart en nieren én met verstand van technische zaken, over hun baan.


Reageer op dit artikel