artikel

nummer 3 maart 2007

Geen categorie

Inkopen Het spel van geven en nemen Een goede inkoper let op veel meer dan op de prijs alleen. Maar wat is een goede inkoper? Of hoe word je er een? In dit artikel tips en weetjes wat de inkoop van kantoorartikelen betreft. Interview Werken achter gesloten deuren Tralies voor de ramen van haar kantoor… […]

nummer 3 maart 2007

Inkopen
Het spel van geven en nemen
Een goede inkoper let op veel meer dan op de prijs alleen. Maar wat is een goede inkoper? Of hoe word je er een? In dit artikel tips en weetjes wat de inkoop van kantoorartikelen betreft.
Interview
Werken achter gesloten deuren

Tralies voor de ramen van haar kantoor… strenge regels…geen lieverdjes ‘over de vloer’ en niet tegen iedereen willen vertellen waar je werkt. Klinkt heftig. Toch verschilt het werk van José Eeman niet met dat van de doorsnee-secretaresse in een ‘gewoon’ bedrijf. Op bezoek in de Oostvaarderskliniek, een forensisch psychiatrisch centrum (tbs-kliniek) in Amsterdam.
Virtueel netwerken
Voordelen en valkuilen
Over het nut van een netwerk zal niemand twijfelen. Punt is alleen dat je er de deur voor uit moet, meestal in je schaarse vrije tijd. Dan is virtueel netwerken een optie; gewoon thuis, achter je computer. Maar hoe bouw je zo’n netwerk op en hoe zit het met codes? Over de voordelen en de valkuilen.

 

Reageer op dit artikel