artikel

nummer 4 april 2007

Geen categorie

Interview ‘Klein’ Madurodam is ‘groter’ dan je denkt Iedere dag over de rode loper naar kantoor; wie wil dat niet? Dat geluk valt Gerdine de Bloeme ten deel. Als directiesecretaresse in Madurodam in Den Haag ‘neemt’ zij dagelijks de loopbrug met de rode loper om haar werkplek te bereiken. In haar mooie kantoor in de […]

nummer 4 april 2007

Interview
‘Klein’ Madurodam is ‘groter’ dan je denkt

Iedere dag over de rode loper naar kantoor; wie wil dat niet? Dat geluk valt Gerdine de Bloeme ten deel. Als directiesecretaresse in Madurodam in Den Haag ‘neemt’ zij dagelijks de loopbrug met de rode loper om haar werkplek te bereiken. In haar mooie kantoor in de ‘dijken’ in deze miniatuurstad, vertelt ze over haar ‘normale’ secretaressewerk maar vooral over het Madurodam Steunfonds.
Informatiemanagement
Wegwijs in het wereldwijde dorp

Met z’n allen halen we tegenwoordig heel veel informatie van internet. Een medium dat we niet meer kunnen missen, maar met het enorme informatieaanbod een medium met vele valkuilen. Om daar niet in te trappen zul je kritisch om moeten gaan met alle informatie die je van internet haalt. Hoe scheid je het kaf van het koren?
Zakenreizen
Over ergernissen en ongemak

Vraag de gemiddelde zakenreiziger naar de grote ergernissen en ongemakken als hij op reis is; negen van de tien keer wordt ‘het wachten en in rijen staan’ als eerste genoemd. Vlak echter ook de gedragingen van de medepassagiers niet uit. Regel jij de zakenreizen? Lees dan ook het interview met Petrie Kuijpers over grip op kosten en kwaliteit, óók wat het boeken van hotels aangaat.

 

Reageer op dit artikel