artikel

nummer 9 september 2007

Geen categorie

Persoonlijke groeiCoaching is ‘in’Coaching heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen en is beslist niet meer voorbehouden aan de sport. Ook organisaties en bedrijven ‘huren’ steeds vaker een coach in. Jou zal waarschijnlijk het begrip ‘coaching on the job’ bekend in de oren klinken, maar er zijn veel meer situaties of kwesties die om […]

Persoonlijke groei
Coaching is ‘in’
Coaching heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen en is beslist niet meer voorbehouden aan de sport. Ook organisaties en bedrijven ‘huren’ steeds vaker een coach in. Jou zal waarschijnlijk het begrip ‘coaching on the job’ bekend in de oren klinken, maar er zijn veel meer situaties of kwesties die om coaching vragen. Op zoek naar groei, bloei en balans in je leven? Zoek de coach die bij je past.
Management Support Event ‘07
8 en 9 november
Op 8 en 9 november a.s. vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de grootste vakbeurs voor secretaressen en managementassistenten plaats. Dit jaar staat het evenement geheel in het teken van 25 jaar Management Support Magazine, en natuurlijk bouwen we een feestje. Maar er vinden ook weer allerlei interessante workshops plaats.
Thema
Relatiemanagement
De kerstpakketten zijn in de maand september doorgaans allang uitgezocht, samengesteld en besteld. Maar relatiemanagement is meer dan een cadeau, een evenement of een kerstpakket. Wij gooien het thema ‘Relatiemanagement’ eens over een andere boeg en hebben het over ‘Kinderkunstschilders’ en het ‘Goede Doel’, relatiebeheer via RSS, flutcadeautjes en omkoperij.
Interview
Rechterhand en regelaar van André Rieu
Kerstin Cornelis heeft geen secretaressebaan zoals wij die kennen, en haar kantoor is niet te vergelijken met een ‘doorsnee’ werkplek. Als rechterhand en regelaar van André Rieu houdt ze momenteel twee weken per maand ‘kantoor’ in New York waar het Johann Strauss Orkest grote successen boekt. Daarnaast bereidt zij ook de tours in Europa en Azië voor. Werken bij André Rieu is eigenlijk ‘werken bij een familiebedrijf’, alleen zijn de medewerkers van dit ‘bedrijf’ dag en nacht met elkaar op pad. Dat dat een band schept mag duidelijk zijn!


Reageer op dit artikel