artikel

Tekstbouwstenen – Phrase bank

Geen categorie

De onderstaande informatie heeft betrekking op de TaalPocket ‘English e-mails’ uitgegeven door Management Support. Het betreft een selectie van praktisch toepasbare zinnen, die per onderwerp zijn gegroepeerd. Je kunt eenvoudig de gewenste zin selecteren en kopiëren naar een e-mail of ander document. Onderaan dit online supplement, is een overzicht opgenomen van websites op het gebied […]

De onderstaande informatie heeft betrekking op de TaalPocket ‘English e-mails’ uitgegeven door Management Support. Het betreft een selectie van praktisch toepasbare zinnen, die per onderwerp zijn gegroepeerd. Je kunt eenvoudig de gewenste zin selecteren en kopiëren naar een e-mail of ander document. Onderaan dit online supplement, is een overzicht opgenomen van websites op het gebied van Engels taaladvies.

Openingszinnen

Informatie versturen

Vertraging

Afsluitingen

Factureren

Afspraken

Uitnodigingen

Bedanken

Reageer op dit artikel