artikel

English phone calls

Geen categorie

De onderstaande informatie heeft betrekking op de TaalPocket ‘English phone calls’. Dit online supplement bevat een selectie van praktisch toepasbare zinnen, die per onderwerp zijn gegroepeerd. Ook bevat het het telefoonalfabet, een aantal checklists, een overzicht met lastige woorden en een schema met online telefoonboeken. Telephone alphabet Checklist spelling Checklist leaving messages Meeting equipment False […]

De onderstaande informatie heeft betrekking op de TaalPocket ‘English phone calls’. Dit online supplement bevat een selectie van praktisch toepasbare zinnen, die per onderwerp zijn gegroepeerd. Ook bevat het het telefoonalfabet, een aantal checklists, een overzicht met lastige woorden en een schema met online telefoonboeken.

Telephone alphabet

Checklist spelling

Checklist leaving messages

Meeting equipment

False friends

Making phone calls

Appointments

Web telephone directories

Reageer op dit artikel