artikel

nummer 3 maart 2009

Geen categorie

Rendement uit je evenementKansen voor het oprapenEen geslaagd evenement moet aan heel wat voorwaarden voldoen. Met de focus op het programma alleen, ben je er nog niet. Communicatie rondom het evenement, dat is waar het tegenwoordig om draait. Welke prikkels deel jij uit om de boodschap of doelstelling van het evenement over te brengen?InterviewLindy Vennik; […]

nummer 3 maart 2009

Rendement uit je evenement
Kansen voor het oprapen
Een geslaagd evenement moet aan heel wat voorwaarden voldoen. Met de focus op het programma alleen, ben je er nog niet. Communicatie rondom het evenement, dat is waar het tegenwoordig om draait. Welke prikkels deel jij uit om de boodschap of doelstelling van het evenement over te brengen?
Interview
Lindy Vennik; bij NS Hispeed op het juiste spoor
Ooit stond Lindy Vennik in de trein als conductrice, nú is ze secretaresse bij NS Hispeed, het nieuwe bedrijf van de NS. De functie van secretaresse is haar op het lijf geschreven. Haar dienstverlenende karakter en klantgerichte instelling komen haar ook hier goed van pas. Meedenken en regelen, vooruit kijken en snel schakelen. Als ‘koningin van het agendabeheer’ zorgt Lindy dat de zaken van manager Linda Schulte niet ‘uit de rails’ lopen.
Travel Clinic: medische zorg
Het risicomanagement van het reizen
Wonen en werken in het buitenland. Klinkt leuk, maar behalve de zakelijke organisatie en planning, zijn de medische consequenties ervan vaak niet mis. Vooral in landen als Afrika, Azië en Zuid-Amerika, kunnen de medische omstandigheden zorgelijk zijn. En dan komt Travel Clinic in beeld, en de medische reisadviseurs en begeleiders in actie.
Vergunningen en verzekeringen
Geen vergunning… geen evenement
Bij het organiseren van een bedrijfsevenement krijg je te maken met vergunningen, ontheffingen en verzekeringen. Als je hiermee onvoldoende rekening houdt, kun je voor vervelende verrassingen komen te staan. Zonder de juiste vergunningen en ontheffingen kan een gemeente je evenement verbieden.


Reageer op dit artikel