artikel

Presentations in English

Geen categorie

De onderstaande informatie heeft betrekking op de TaalPocket ‘Presentations in English’. Dit online supplement bevat een selectie van praktisch toepasbare zinnen die per onderwerp zijn gegroepeerd en handige schema’s met feiten en leuke weetjes om het presenteren makkelijker te maken. PowerPoint presentations in English Self assessment Overgangen aangeven in een presentatie Beeldmateriaal duiden in een […]

De onderstaande informatie heeft betrekking op de TaalPocket ‘Presentations in English’. Dit online supplement bevat een selectie van praktisch toepasbare zinnen die per onderwerp zijn gegroepeerd en handige schema’s met feiten en leuke weetjes om het presenteren makkelijker te maken.

PowerPoint presentations in English

Self assessment

Overgangen aangeven in een presentatie

Beeldmateriaal duiden in een presentatie

Omgaan met onderbrekingen

Reageer op dit artikel