artikel

nummer 11 november 2009

Geen categorie

InterimmersSerial killers of troubleshootersZe worden troubleshooters, crisismanagers en puinruimers genoemd… één ding is echter duidelijk: waar de interim-manager opduikt, heerst vaak angst en onzekerheid. Directiesecretaressen die voor een interimmer werken, worstelen niet zelden met een loyaliteitsconflict. Is dat terecht en hoe ga je daarmee om?Management Support Event 2009BeursspecialIn het hart van deze uitgave vind je […]

nummer 11 november 2009

Interimmers
Serial killers of troubleshooters
Ze worden troubleshooters, crisismanagers en puinruimers genoemd… één ding is echter duidelijk: waar de interim-manager opduikt, heerst vaak angst en onzekerheid. Directiesecretaressen die voor een interimmer werken, worstelen niet zelden met een loyaliteitsconflict. Is dat terecht en hoe ga je daarmee om?
Management Support Event 2009
Beursspecial
In het hart van deze uitgave vind je de beursspecial voor het Management Support Event 2009, inclusief beursplattegrond en een uitgebreid exposantenoverzicht. En wil je weten wat de Gem&I test is? Lees dan eerst het interview met Joyce Thijssen, algemeen directeur van Secretary Plus. Dat de test werkt, vertellen Frans Paap en Fredelien Goldberg. Zij delen met veel plezier een bouwkeet in Hedel. Dat die wel eens op stelten staat, mag dan ook geen wonder heten!
Interview
Jane Booij, zelfbewust, bevlogen en vastberaden
Aanpakken, zaken meteen afhandelen, inspelen op verzoeken van managers en medewerkers. Jane draait zelden ergens haar hand voor om. Haar visie op het vak en haar vlotte uitstraling leverden haar de titel Secretaresse van het Jaar 2009 op. En daar geniet ze met volle teugen van. Als ambassadrice van het vak komt ze immers op plekken waar ze anders nooit geweest zou zijn. Een gesprek met een zelfbewuste, bevlogen en vastberaden Secretaresse van het Jaar 2009.
De VIP-secretaresse
Professional achter de schermen
Ooit de ambitie gehad VIP-secretaresse te worden of koester je nog steeds de wens de rechterhand van een Zeer Belangrijk Persoon te zijn? Dan heb je aan een mooi cv alleen niet genoeg!


Reageer op dit artikel