artikel

nummer 12 december 2009

Geen categorie

Neuro Linguïstisch ProgrammerenAnkerenJe hoort een ‘gouwe-ouwe’ op de radio en je bent weer op dat schoolfeest. Je loopt langs de bakker, ruikt de geur van versgebakken appeltaart en ineens moet je aan je moeder denken… Ankeren heet dat; externe prikkels en interne reacties. Daarover gaat deel 4 in de serie Neuro Linguïstisch Programmeren. Management Support […]

nummer 12 december 2009

Neuro Linguïstisch Programmeren
Ankeren
Je hoort een ‘gouwe-ouwe’ op de radio en je bent weer op dat schoolfeest. Je loopt langs de bakker, ruikt de geur van versgebakken appeltaart en ineens moet je aan je moeder denken… Ankeren heet dat; externe prikkels en interne reacties. Daarover gaat deel 4 in de serie Neuro Linguïstisch Programmeren.
Management Support Event 2009
Een impressie
‘t Is weer voorbij… we kunnen weer terugkijken op twee fantastische dagen. We zagen op 12 en 13 november jl. maar liefst ruim 5.300 secretaressen en managementondersteuners aan ons oog voorbijtrekken in hal 3 van de Jaarbeurs Utrecht. Het thema dit jaar was Secretary VIP. En VIP’s… die moet je ‘spotten’. Dat hebben we dan ook gedaan. Kregen we jou ook voor de lens? Kijk op pagina 40.
Salarisonderzoek 2009
De klap komt volgend jaar
Bijna 1.300 secretaressen deden mee aan het Management Support – Berenschot Salarisonderzoek. Uit de salarisgegevens die zij op managementsupport.nl achterlieten, kwam naar voren dat het ondanks de crisis met de secretaressesalarissen nog best goed gaat. Reden om te juichen? Doe maar niet!
Interview
Petra van Hutten, onmisbare schakel in jubilerend Liliane Fonds
Petra van Hutten werkte zeven jaar lang als vrijwilliger op de projectafdeling van het Liliane Fonds. Toen de mogelijkheid zich voordeed binnen het Liliane Fonds als directiesecretaresse aan de slag te gaan, greep ze die kans met beide handen aan. En daar heeft ze nog geen dag spijt van gehad. In haar kantoor in het voormalig Mariënburgklooster in ’s Hertogenbosch, vertelt ze over dat éne hoofddoel van de Stichting Liliane Fonds, over haar drijfveren en waar ze het allemaal voor doet!


Reageer op dit artikel