artikel

Word 2007-documenten delen en wijzigen

Geen categorie

Onderstaande filmpjes maken je snel wegwijs in het delen en wijzigen van documenten met anderen. Je ziet hoe je wijzigingen aanbrengt, ook van verschillende revisors, en de verschillende mogelijkheden om de wijzigingen weer te geven: in ballonnen en in de tekst zelf. Verder komen aan bod: het verwerken en beveiligen van wijzigingen. Twee documenten vergelijken […]

Onderstaande filmpjes maken je snel wegwijs in het delen en wijzigen van documenten met anderen. Je ziet hoe je wijzigingen aanbrengt, ook van verschillende revisors, en de verschillende mogelijkheden om de wijzigingen weer te geven: in ballonnen en in de tekst zelf. Verder komen aan bod: het verwerken en beveiligen van wijzigingen.

Twee documenten vergelijken

Zo zet je aparte bestanden met revisiemarkeringen bij elkaar in één bestand

Revisies weergeven op verschillende manieren

Werken met verschillende revisors: je kunt zelf bepalen van wie je de wijzigingen wilt zien

Ballonnen: verschillende manieren om wijzigingsvoorstellen te tonen

Eindredactie: verwerken van wijzigingsvoorstellen en opmerkingen

Beveiligen van de wijzigingen

Reageer op dit artikel