artikel

Efficiënter presentaties maken in PowerPoint 2007

Geen categorie

PowerPoint spreekt over het algemeen voor zichzelf. Toch scheelt het je tijd als je de basisregels kent. Het filmpje laat duidelijk zien hoe je snel en efficiënt een mooie presentatie in elkaar zet. Wil je alles nog eens rustig nalezen? Download dan de pdf van 5 pagina’s met een kernachtige handleiding, geïllustreerd met duidelijke afbeeldingen. […]

PowerPoint spreekt over het algemeen voor zichzelf. Toch scheelt het je tijd als je de basisregels kent.

Het filmpje laat duidelijk zien hoe je snel en efficiënt een mooie presentatie in elkaar zet. Wil je alles nog eens rustig nalezen? Download dan de pdf van 5 pagina’s met een kernachtige handleiding, geïllustreerd met duidelijke afbeeldingen.
Succes!

Video: presentaties met PowerPoint
Handleiding

Reageer op dit artikel