artikel

nummer 6 juni 2010

Geen categorie

Beïnvloedingswapens (3)The good old give and take Deel 3 en tevens laatste deel van het drieluik over beïnvloedingswapens gaat over dé wet om een samenleving draaiende te houden: de wet van de wederkerigheid. De werking ervan is zó krachtig, dat hij zelfs van toepassing is bij ongevraagde gunsten. Wat dat inhoudt legt Roos Woltering uit […]

nummer 6 juni 2010

Beïnvloedingswapens (3)
The good old give and take

Deel 3 en tevens laatste deel van het drieluik over beïnvloedingswapens gaat over dé wet om een samenleving draaiende te houden: de wet van de wederkerigheid. De werking ervan is zó krachtig, dat hij zelfs van toepassing is bij ongevraagde gunsten. Wat dat inhoudt legt Roos Woltering uit op pagina 12.

Ervaringscertificaten
Erkenning Verworven Competenties

Steeds meer werknemers volgen een EVC-traject en steeds meer secretaressen hebben in hun vakgebied al een of meer ervaringscertificaten behaald. In dit artikel lees je wat het inhoudt, hoe het werkt en hoe je er een (of meerdere) op je cv kunt bijschrijven.

Carrière
Competenties testen via internet

Je competenties testen via internet wordt steeds populairder. Vrijwel iedereen kan er terecht voor een test op het gebied van loopbaan en werk: wat zijn je competenties, hoe hoog is je IQ of EQ en hoe sociaal vaardig ben je? Kortom: ben je geschikt of ongeschikt voor de volgende stap in je carrière!

Interview
Hoe je een goede secretaresse wordt

Hoe word je een goede secretaresse? Wat houdt het vak in? Hoe maak je carrière? Het antwoord komt van Jozan Coenen. Deze duizendpoot werkt bij het UMC St Radboud in Nijmegen, en is daarnaast gastdocente en adviseur bij de secretaresseopleiding van het ROC Nijmegen. Rode draad in haar activiteiten is het delen van kennis en ervaring met jonge mensen of nieuwe collega’s. Over carrière gesproken!


Reageer op dit artikel