artikel

nummer 7/8 juli/augustus 2010

Geen categorie

ReputatiemanagementDie reputatie ben jij!Deze maand het laatste deel in de serie Reputatiemanagement waarin communicatieadviseur Alexandra Middendorp en jounalist Raymond Krul uitleggen hoe een issue ontstaat, hoe je het aanpakt en hoe je kunt werken aan de reputatie van je organisatie. Dit derde en laatste deel gaat over de structurele aanpak van reputatiemanagement.CorrespondentiehuisstijlWat je zegt, ben […]

nummer 7/8 juli/augustus 2010

Reputatiemanagement
Die reputatie ben jij!
Deze maand het laatste deel in de serie Reputatiemanagement waarin communicatieadviseur Alexandra Middendorp en jounalist Raymond Krul uitleggen hoe een issue ontstaat, hoe je het aanpakt en hoe je kunt werken aan de reputatie van je organisatie. Dit derde en laatste deel gaat over de structurele aanpak van reputatiemanagement.
Correspondentiehuisstijl
Wat je zegt, ben je zelf!
Om hun identiteit eenduidig naar buiten te dragen, leggen de meeste bedrijven al hun uitingen, zowel intern als extern, vast in een huisstijl. Bij kleine bedrijven wordt het belang van een huisstijl nogal eens ontkend. Een gemiste kans, want zeg nou zelf: met een allegaartje aan lettertypen, marges en toonzettingen in brieven naar buiten treden, is op z’n zachtst gezegd niet chique, en ook niet best voor het imago!
Interview
Grenzeloos samenwerken in Euregio Maas-Rijn
Secretaressen Reiny van Kessel en Liesbeth Navest werken op een bijzondere locatie: het eerste Duits-Nederlandse grensoverschrijdend bedrijventerrein Avantis, tussen Heerlen en Aken. Samen vormen zij als organisatorisch brein achter de handelsmissies naar het buitenland een belangrijke schakel in de ondersteuning van ondernemers uit de Euregio Maas-Rijn.
Rust in de kantoortuin?
Tijd voor een frisse zomerschoonmaak
Jij bent ‘lekker’ aan het werk, en op je toetsenbord vieren de beestjes een feestje! Tegelijkertijd stijgt de temperatuur van je computer vanwege het stof, waardoor de componenten sneller slijten en koelers onnodig veel lawaai maken. En als het vanwege de vakanties toch lekker rustig is op kantoor… pak dan de poetsdoek maar!


Reageer op dit artikel