artikel

nummer 9 september 2010

Geen categorie

InformatiemanagementEfficiënt googlenSnel op zoek naar dat ene citaat voor een afscheidsspeech? Of op zoek naar de beste vergaderlocaties in alle Europese landen? Het eerste wat we dan meestal doen is googlen, we tikken één of meerdere trefwoorden in en vinden ongetwijfeld wat we zoeken. Maar het kan altijd sneller. Efficiënt googlen doe je met de […]

nummer 9 september 2010

Informatiemanagement
Efficiënt googlen
Snel op zoek naar dat ene citaat voor een afscheidsspeech? Of op zoek naar de beste vergaderlocaties in alle Europese landen? Het eerste wat we dan meestal doen is googlen, we tikken één of meerdere trefwoorden in en vinden ongetwijfeld wat we zoeken. Maar het kan altijd sneller. Efficiënt googlen doe je met de tips en trucs die je vindt op pagina 42.
Interview
‘Backstage’ in GelreDome Arnhem
Je zult maar de mogelijkheid hebben om – als je dat wilt – front row te zitten bij concerten van Madonna, Sting, Peter Gabriel en noem ze maar op. Toch wel een tikkeltje jaloers horen we wat Karin de Groot in haar baan als directiesecretaresse in sport- en cultuurtempel GelreDome ‘backstage’ beleeft.
Relatiemanagement
Kunst als relatiegeschenk

Stichting Special Arts is een landelijke stichting die zich bezighoudt met alle kunstdisciplines voor en door mensen met een handicap. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen mag deze vorm van kunst zich in een grote belangstelling verheugen. Steeds meer bedrijven weten de weg naar de galerie in Amersfoort te vinden, waar zich een prachtige collectie kunstwerken bevindt. Wij spraken er met directeur Klaaske de Vos en met marketing-communicatiemanager Tine Veldhuizen. Zij leggen uit wat het verschil is met de reguliere kunst, wat de stichting voor jouw bedrijf kan betekenen en waarom deze kunst zo bijzonder is.

Persoonlijke ontwikkeling
Veranderingen onder de loep
We leven in een maatschappij die sterk aan verandering onderhevig is. De een vindt het heerlijk te leven in een wereld die constant in beweging is, de ander schiet bij de geringste verandering al in de stress, die blijft liever in z’n veilige comfortzone. Hoe komt dat en hoe ga je daarmee om? Roos Woltering legt er de loep op.


Reageer op dit artikel