artikel

nummer 10 oktober 2010

Geen categorie

SecurityZó luister je een vergadering af…Beetje vreemde titel, vind je niet? Maar wat de auteur bedoelt te zeggen is het volgende: ‘Pas als je weet hoe je een vergadering afluistert, weet je wat je moet doen om dat te voorkomen.’Maatschappelijk Verantwoord OrganiserenVan trend tot noodzaakHet aantal ‘groene’, klimaatneutrale evenementen, stijgt de laatste jaren enorm. Wat […]

nummer 10 oktober 2010

Security
Zó luister je een vergadering af…
Beetje vreemde titel, vind je niet? Maar wat de auteur bedoelt te zeggen is het volgende: ‘Pas als je weet hoe je een vergadering afluistert, weet je wat je moet doen om dat te voorkomen.’
Maatschappelijk Verantwoord Organiseren
Van trend tot noodzaak
Het aantal ‘groene’, klimaatneutrale evenementen, stijgt de laatste jaren enorm. Wat voorheen vooral nog een wens was, wordt nu meer en meer noodzakelijk onderdeel van organiseren. En omdat bedrijven steeds vaker bezig zijn met duurzaam ondernemen, zien zij dat ook graag terug in de evenementen die zij organiseren. Hoe je dat aanpakt, waar je begint en op welke onderdelen je ‘groen’ kunt organiseren lees je in het artikel op pagina 8.
2.0 vergadersystemen
Vergaderen op afstand en tóch ‘live’
De IJslandse vulkaanuitbarsting heeft videoconferencing een flinke push gegeven. Logisch, reizen is duur, en dan hebben we het nog niet eens over de improductieve uren op vliegvelden. Maar met de 2.0 vergadersystemen van onder andere Cisco, LifeSize en Microsoft, hoeft je manager de deur niet meer uit.
Interview
Officemanager bij jubilerend VVV
VVV bestaat dit jaar 125 jaar. Dat is het hele jaar al gevierd met allerlei feestelijkheden en evenementen. Officemanager Kirsten Bodewes speelde bij elk evenement een rol, met als hoogtepunten het bezoek van Koningin Beatrix en het concert van André Rieu. ‘2010 kan voor mij niet meer stuk,’ aldus Kirsten.


Reageer op dit artikel